Wednesday, July 13, 2011

Sick

I'm sick with my life now!
bukan sakit apa-apa pun , gatal dekat belakang je , boleh tolong garu tak ?

bro ! kemon bro , kenapa tak update blog bro ! <--- ayat salah sorang dari jutaan perminat gua
Bukan tak nak update , memang nak sangat ! cuma ... cuma tak tahu nak update apa je..
hari-hari sama je tak ada perubahan pun ..

Adalah minat dekat awek tu kan , awek tuuu , tapi tak minat pulak dekat kite ><
hati banyak sakit tau ! ermmm
sudah try paling the best lah , tapi awek tuu buat cool je , sikit pun tak layan ! haha CB
hari-hari yang cerah dah semakin gelap dan hati sudah mulai bosan

Esok masih ada , tapi esok belum pasti untuk kita ~

2 comments:

  1. wahhh .... da up date ! hehe ... mge u hepy sOkmo kay ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe selalu happy bila eva happay :)

    ReplyDelete