Tuesday, September 17, 2013

:)

Bila gua baca balik post post gua yang lama, gua rasa seram sejuk ,betul ke gua yang taip semua tu!
pelik, tapi hakikatnya benar belaka. Kelakar laa. buat kita gelak laa Hahahaha. Okay takpe laa. lepas ni kalau gua ada masa. gua akan habiskan masa gua dgn mengarang dekat blog, walaupun gua tahu blog gua ni kekadang tu macam sampah. blog tetap blog bro. 

Okay laa gua chow dlu semua, kepada peminat gua. nantikan post gua yang terbaru okay? 
salam comolot semua :)

Awek cun

Gua lama dah minat awek ni, haritu kan geng.. gua cari dekat hentian bus awek ni, rupanya tak ada .. eh sial betul. Okay gua nak bg tau tu jee, gua yang dlu bukan yang sekarang.. gua yang sekarang selalu dipermainkan. nampak tak sedih situ? Okay laa. gua blaa dlu eaa..

Tuesday, February 5, 2013

Password

Hai, Tak ada apa yang saya nak ceritakan. tapi ada satu pekara je. saya dah dapat balik password blog saya. saya bkn malas sgt nak update blog ni.. tapi dah tak boleh nak buka. macam mana nak update kalau blog tak dapat buka. byk pekara saya update dekat twitter dgn fb je. hee

Okay la. Itu je kut yang saya nak sampaikan buat masa ni. 
Nanti ada masa lagi saya update la okay :)







































Tuesday, July 26, 2011

sacrifice


If the story about sacrifice, for I am too sad. sometimes what we do never appreciated.
demmit !

Bila difikirkan balik , kenapa kita buat semua ini ?
okay jawapan dia senang gilerr , kerana ada perasaan ''sayang''
kita sanggup lakuakan apa sahaja untuk orang yang kita sayang. tapi kadang-kadang apa yang kita lakukan itu tidak dihargai.. itu paling ''sakit'' ..


(T_T) Sob sob sob , go die ! manusia yang tak reti appreciate , hee


Wednesday, July 13, 2011

I'm sorry


why should apologize ? kenapa tak mintak penyepak ke , Ciuman laju-laju ke ,cool jugak tuu :'o

Sebernarnya saya rasa bersalah sangat , saya sedar ,.. saya selalu sangat sakiti hati (N)
OKAY, sebelum saya bagi tahu hati siapa
saya cuma letak huruf 'N' je

Eh kenapa tiba-tiba je kan , ayat macam tak tersusun lah ! bencinya >< hahaha

Setiap kali N mesej , Memang tak pernah reply pun , okay N katakan lah U terbaca blog yang I post ini , bukan U sorang je I tak balas mesej ,.. kebanyakan semua I tak balas ,.. okay pasal call pulak , U Selalu call masa I tidur lah , waktu siang I , I tidur je , patutnya U sudah masak dgn I .


Okaylah, cakap banyak pun tak guna jugak , sebernarnya I tak nak jumpa u pasal kereta I tengah renovation ! U perasan tak setiap kali keluar dgn u , mesti ada cousin I kan , haha
tapi untuk kepastian N ! Lepas ini tak payah risau lah ! kereta sudah okay ! U call @ mesej je lepas ini okey ! I tak akan hampakan U lagi ><

Sick

I'm sick with my life now!
bukan sakit apa-apa pun , gatal dekat belakang je , boleh tolong garu tak ?

bro ! kemon bro , kenapa tak update blog bro ! <--- ayat salah sorang dari jutaan perminat gua
Bukan tak nak update , memang nak sangat ! cuma ... cuma tak tahu nak update apa je..
hari-hari sama je tak ada perubahan pun ..

Adalah minat dekat awek tu kan , awek tuuu , tapi tak minat pulak dekat kite ><
hati banyak sakit tau ! ermmm
sudah try paling the best lah , tapi awek tuu buat cool je , sikit pun tak layan ! haha CB
hari-hari yang cerah dah semakin gelap dan hati sudah mulai bosan

Esok masih ada , tapi esok belum pasti untuk kita ~

Thursday, April 28, 2011

The most sad day in my life


I was the biggest mistake of my life ..
I do not intend or was not ever to hurt her right heart, what I'm doing everything for him , I was not aware of the many hearts he was hurt, I could careless and did not realize what I do..

saya pernah berjanji akan menjaga dia lebih dari diri saya , tapi apa yang saya lakukan sekarang ini saya telah sakiti hati dia ..

Maaf maaf maaf maaf maaf ~

maafkanlah

jika dia sudah menbenci saya , buanglah saya jauh-jauh ,kerana saya sudah sakiti hati dia dan saya tak nak sakiti hati dia lagi , saya cuma mahu dia gembira .. jika dgn saya , saya sakiti hati dia , macam mana saya nak buat dia gembira ..

walaupun sedih sampai saya tak tau nak gambarkan macam mana keadaan sedih saya , tetapi
saya perlu hadapi .. urmm sukarnya xD