Wednesday, July 13, 2011

I'm sorry


why should apologize ? kenapa tak mintak penyepak ke , Ciuman laju-laju ke ,cool jugak tuu :'o

Sebernarnya saya rasa bersalah sangat , saya sedar ,.. saya selalu sangat sakiti hati (N)
OKAY, sebelum saya bagi tahu hati siapa
saya cuma letak huruf 'N' je

Eh kenapa tiba-tiba je kan , ayat macam tak tersusun lah ! bencinya >< hahaha

Setiap kali N mesej , Memang tak pernah reply pun , okay N katakan lah U terbaca blog yang I post ini , bukan U sorang je I tak balas mesej ,.. kebanyakan semua I tak balas ,.. okay pasal call pulak , U Selalu call masa I tidur lah , waktu siang I , I tidur je , patutnya U sudah masak dgn I .


Okaylah, cakap banyak pun tak guna jugak , sebernarnya I tak nak jumpa u pasal kereta I tengah renovation ! U perasan tak setiap kali keluar dgn u , mesti ada cousin I kan , haha
tapi untuk kepastian N ! Lepas ini tak payah risau lah ! kereta sudah okay ! U call @ mesej je lepas ini okey ! I tak akan hampakan U lagi ><

1 comment:

  1. wahh soo sweet kayh,.ya N msti maafkan kay lah dont worry :) sbb ada penjelasan kan.

    ReplyDelete