Tuesday, July 26, 2011

sacrifice


If the story about sacrifice, for I am too sad. sometimes what we do never appreciated.
demmit !

Bila difikirkan balik , kenapa kita buat semua ini ?
okay jawapan dia senang gilerr , kerana ada perasaan ''sayang''
kita sanggup lakuakan apa sahaja untuk orang yang kita sayang. tapi kadang-kadang apa yang kita lakukan itu tidak dihargai.. itu paling ''sakit'' ..


(T_T) Sob sob sob , go die ! manusia yang tak reti appreciate , hee


Wednesday, July 13, 2011

I'm sorry


why should apologize ? kenapa tak mintak penyepak ke , Ciuman laju-laju ke ,cool jugak tuu :'o

Sebernarnya saya rasa bersalah sangat , saya sedar ,.. saya selalu sangat sakiti hati (N)
OKAY, sebelum saya bagi tahu hati siapa
saya cuma letak huruf 'N' je

Eh kenapa tiba-tiba je kan , ayat macam tak tersusun lah ! bencinya >< hahaha

Setiap kali N mesej , Memang tak pernah reply pun , okay N katakan lah U terbaca blog yang I post ini , bukan U sorang je I tak balas mesej ,.. kebanyakan semua I tak balas ,.. okay pasal call pulak , U Selalu call masa I tidur lah , waktu siang I , I tidur je , patutnya U sudah masak dgn I .


Okaylah, cakap banyak pun tak guna jugak , sebernarnya I tak nak jumpa u pasal kereta I tengah renovation ! U perasan tak setiap kali keluar dgn u , mesti ada cousin I kan , haha
tapi untuk kepastian N ! Lepas ini tak payah risau lah ! kereta sudah okay ! U call @ mesej je lepas ini okey ! I tak akan hampakan U lagi ><

Sick

I'm sick with my life now!
bukan sakit apa-apa pun , gatal dekat belakang je , boleh tolong garu tak ?

bro ! kemon bro , kenapa tak update blog bro ! <--- ayat salah sorang dari jutaan perminat gua
Bukan tak nak update , memang nak sangat ! cuma ... cuma tak tahu nak update apa je..
hari-hari sama je tak ada perubahan pun ..

Adalah minat dekat awek tu kan , awek tuuu , tapi tak minat pulak dekat kite ><
hati banyak sakit tau ! ermmm
sudah try paling the best lah , tapi awek tuu buat cool je , sikit pun tak layan ! haha CB
hari-hari yang cerah dah semakin gelap dan hati sudah mulai bosan

Esok masih ada , tapi esok belum pasti untuk kita ~