Sunday, November 28, 2010

weee! demmit

sudah lama tak update blog! haha busy busy!
kerja kerja !!
okay , hari khamis 25 /11/2010 saya diberhentikan kerja ! saya sudah bagi notis peletakan jawatan
30/11/2010 , tetapi rasa macam tak percaya saya di berhentikan lebih awal , Alasan bos menberhentikan saya kerana " saya tengok awak khai macam sudah tak ada mood nak kerja jee"
haha !

okay , bukan masalah ada mood ke tak , persoalannye , semua staf-staf bos menpunyai hasad dengki yang agak melampau! alahai , manusia .. dalam 10 ada 5 yang tak berapa nak okay..
dengki sana dengki sini , bagi saya normal .. tetapi dengki yang agak rewang macam x boleh bla sangat laa bos!
nak dengki buat apa ? kita sama je lols , dengki-dengki pun tak kemana jugak kita !
akhirnye ke lubang kubur jugak kita ini

terima jela apa yang berlaku , walaupun kerja susah nak dapat sekarang ini , itu tak bermaksud
saya akan duduk bersahaja , hee
rezeki ada di mana-mana ! perlu usaha yang lebih sahaja ,tanam azam !! jangan berangan! haha

p/s : saya rasa pelik jee bahasa malaysia saya! grr

2 comments:

  1. biase la kay , manusia mmg berperangai cmnie. mesty x suke org laen lbh dr dye. hope kay dpt kije yg lbh bgus. blh blnje mkn nnty biler dpt gaji yer. :D

    ReplyDelete
  2. hee thx sha , okay uhh xada hal setakat blnje mkn , kasi order jee keh :'D

    ReplyDelete